Portfolio Category: Eric Mesman Architecten

Dakopbouw in reeks van woningen

Deze dakopbouw, ontworpen door Eric Mesman Architecten, vormt een verfijnde uitbreiding van de woning en is perfect afgestemd op de levendige architectuur van het bestaande gebouw. Met een gevelindeling die naadloos aansluit bij zowel enkele als meerdere opbouwen op rij, versterkt dit ontwerp de harmonie van het gehele blok. Uniek Ontwerp en Uitstraling De dakopbouw is subtiel teruggezet ten opzichte van de voorgevel, waardoor de uitbreiding elegant opgaat in de bestaande bebouwing....
Read more

Vergroten dakopbouw met dakterras

De bovenste etage van dit statige pand wordt vergroot met een dakopbouw en dakterras voor de zomerse dagen en sportbeoefening.  Het woonoppervlak en de vrije stahoogte worden aanzienlijk verhoogt in combinatie met een zee aan daglicht in de vertrekken. [button text="meer projecten" link="https://www.ericmesman.nl/portfolio/" style="primary" size="medium" target="_self" display="inline" icon="no"]    ...
Read more

Bioscoop binnenstad Tiel

[button text="contact" link="https://www.ericmesman.nl/?p=14/" style="primary" size="medium" target="_self" display="inline" icon="no"]   Deze nieuwe bioscoop ontworpen door Eric Mesman Architecten (EMA), is een opmerkelijke inpassing in de oude middeleeuwse stadstructuur van de Zuid-Nederlandse Hanzestad Tiel. Het programma, bestaande uit vijf zalen en een restaurant, vormt een relatief groot volume. In de architectonische verschijningsvorm is daarom veel aandacht voor details en inpassing binnen het historische erfgoed van de stad. Het ontwerp is als studie ontwikkeld voor Dunavast...
Read more

Renovatie stadswoning met kelder

[button text="contact" link="https://www.ericmesman.nl/?p=14/" style="primary" size="medium" target="_self" display="inline" icon="no"]   Deze Amsterdamse woning is volledig gerenoveerd, gestyled en geupdate aan de woonwensen van deze tijd.  Er is een nieuw souterrain (kelder), een uitbouw in de tuin, een ruim balkon en een dakterras toegevoegd aan het bestaande gebouw. Dankzij de nieuwe efficiënte indeling van de plattegronden komt er via de ruime vide veel daglicht binnen tot diep in de woning. Hierdoor wordt ook het souterrain...
Read more

error: Content is protected !!