Nieuwbouw Villa of Vrijstaande Woning

Ontwerpen van een totaalconcept

Woning volledig naar eigen woonwensen in stijl vormgeven.

U wilt graag een huis, een villa bouwen of verbouwen dat aan al uw wensen voldoet. Een plek waar u zich thuis voelt, een veilige haven waar u zichzelf kunt zijn en volledig kunt ontspannen na een actieve dag. Maar tevens een huis waarbij aan alles is gedacht, dat past bij uw stijl, met een exclusieve uitstraling en voorzien is van vernieuwende technieken. Een woning die op uw toekomst is gericht, gebouwd met hoogwaardige materialen. Een thuis dat, duurzaam en energiebewust ontworpen, prachtig opgaat in de tuin en omgeven is met weelderige buitenruimten.

Mesman architecten verstaat de kunst om uw unieke huis te creëren. Als ervaren architecten begeleiden wij u vanaf de eerste schets tot en met de bouw en aansturing van de aannemer. Wij laten ons daarbij mede inspireren door uw eigen wensen en eisen. Een goed ontwerp verrijst immers uit een perfecte samenstelling van alle onderdelen.

Uw huis voelt aan als gegoten. Alles is op uw eigen voorkeuren en smaak afgestemd. Dit geldt voor zowel het gebouw als de tuin, het entreegebied, de buitenruimten en uiteraard ook het interieurontwerp.

Een goed functionerende en aangename ruimtelijke opbouw van uw woning of villa wordt bereikt door geraffineerde looproutes en optimale kamerindeling te combineren met lichtinval, uitzicht en specifieke ruimtematen. De juiste sfeer wordt daarbij gecreëerd door een hoogwaardige afwerking van elk detail en vernieuwende hoogstaande technieken. U zult tijdens het ontwerpproces veel goed doordachte keuzes moeten maken waarbij u rustig kunt vertrouwen op onze professionele expertise en begeleiding.

Bepalend voor de architectonische verschijningsvorm zijn:

- Nieuwe stijl ideeën ontwikkeld via sfeeranalyse.
- De karakteristiek van het bestaande gebouw en omgeving.
- Een duurzame en verantwoorde ontwerphouding.
- De technische mogelijkheden en het beschikbare budget.

Contact

Begeleiding van ontwerp tot en met realisatie

Ontwerpen

In nauwe samenwerking en afgestemd op alle woonwensen verzorgen wij een ruimtelijk totaalontwerp.

Plannen

Wij knippen het ontwerp- en realisatietraject op in kleinere overzichtelijke delen waardoor sturing op ruimtelijke, financiële bouwtechnische en gemeentelijke kaders constant mogelijk is. Alle fasen van het ontwerpproces worden vooraf en in overleg met de opdrachtgever nauwkeurig gepland.

Uitvoeren

Binnen het bureau is veel ervaring op het gebied van uitvoering. Hierdoor kunnen wij het gehele traject van eerste schets tot oplevering begeleiden.

projecten

error: Content is protected !!